Nieuws

[vc_row][vc_column][perch_highlights title=”Kroosland was fantastisch” highlight_icon=”fa fa-diamond”]Zaterdag 1 september was het eindelijk zo ver, het beloofde jubileumfeest voor leden. Op het schouwterrein waren er vier velden met verschillende thema’s (winterwonderland, carnaval, Holland en beach – welness) Op ieder velde was er een hapje een drankje en een optreden/activiteiten. Tegen een uur of 8 ging de stoet richting Feestloods. In een heus ALice in Wonderland entourage werd er nog gefeest tot in de late uurtjes. De band Stoot, special act Barry Badpak en DJ Ricardo maakten het tot een onvergetelijke avond!

 

 
[/perch_highlights][perch_highlights title=”Cardieler uitgereikt” highlight_icon=”fa fa-diamond”]Zondag 4 februari is de cardieler uitgereikt aan Hans Bontekoe. Hij ontving deze onderscheiding voor zijn inzet binnen de carnavalsvereniging en Boskoopse gemeenschap. Hans was zeer nauw betrokken bij de oprichting van onze vereniging. Jarenlang is hij actief geweest als bestuurslid (voorzitter). Daarnaast als Raad van 11 lid, adjudant en voorzitter van optochtcommissie. Wij feliciteren Hans met deze prachtige onderscheiding.[/perch_highlights][perch_highlights title=”Uitslag optocht 2018″ bottom_title=”” highlight_icon=”fa fa-trophy”]Met zo´n 32 deelnemende groepen was het weer een geslaagde optocht. Langs de kant van de weg stonden duizenden toeschouwers die de diversiteit aan creaties voorbij zagen komen. De stembriefjes en de stemmen in de app en website zijn allemaal geteld en de punten van de jury opgeteld.

Bekijk hier de uitslag van de optocht 2018[/perch_highlights][perch_highlights title=”Download onze APP” highlight_icon=”fa fa-mobile”]Wil je niks missen download dan onze APP!

[/perch_highlights][/vc_column][/vc_row]