Van de nieuwe Prins en Hofdames

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het was op een heerlijke zomeravond eind juni,

De meiden lagen al even te slapen. Ik zat lekker op het terras en wilde net afsluiten en naar huis gaan, Toen ik een paar autodeuren hoorde dichtslaan. Daar verschenen wel een paar heel bekende koppen, maar gelijk plaatsen kon ik ze nog niet. De vriendelijke mannen hadden best dorst van het wachten gekregen en kwamen binnen nog even wat drinken.

Na een half uurtje begon er wel wat te dagen, maar eigenlijk wist ik wel waarvoor ze kwamen. Na 2 keer vragen of het echt geen geintje was heb ik natuurlijk JAA gezegd.

Nu iets over mezelf, je zou me kunnen kennen omdat ik veel in en rond Boskoop te zien ben. Zowel aan deze en aan de andere kant van de brug. Ik leid een gezellig leven, en als ik in de spiegel kijk moet ik lachen. Verder ben ik licht sportief als het zo uitkomt.

44 jaar Carnaval, het kan niet anders dat we dit volop gaan vieren. Ik heb er superveel zin in!!!!

De nieuwe Prins.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]