27-02-2022

Familiebal

Familiebal

 

De toegangsprijs is aangepast zodat iedereen kan schitteren,
Volwassenen betalen €5,- en €2,50. Leden hebben natuurlijk gratis entree.

Justin Vliegenthart is geboekt als speciale act  en DJ Ricardo zal tijdens de middag weer zorgen voor een super disco zodat we ook lekker kunnen dansen en feesten! De Dansmariekes treden op met fantastische dansen en de Baggerbeugels spelen gezellige carnavalsliedjes voor tijdens de polonaise!

Kortom, het wordt weer een middag die jullie niet mogen missen! De zaal zal openen om 13.00 uur,
de start  van het officiele programma begint om 13.30 uur. Einde middag is om 16.00 uur.

Voor iedereen een super gezellige middag voor jong en oud om als vrienden en
familie nader tot elkaar te komen tijdens de carnaval.

DATUM

Zondag 27 Februari 2022

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 13:00 uur

Justin Vliegenthart!

Als geen ander weet kindergoochelaar Justin Vliegenthart, hoe hij kinderen mee kan nemen op een ontdekkingsreis vol van fantasie en magie. Met een achtergrond als leerkracht en tevens directeur van basisscholen kan hij de belevingswereld van kinderen heel goed inschatten en triggeren. Het is dan ook zeker logisch dat hij één van de beste kindergoochelaars is, Justin voelt wat er leeft en speelt en kan daardoor de fantasiewereld en gedachtengang van kinderen betoveren.

Zijn vakgebied naast goochelen gebruikt hij dan ook om nieuwe shows te ontwikkelen. Een professionele kindershow, die de kinderen 50 minuten lang blijft boeien is Justin op het lijf geschreven. Hij heeft niet voor niets veel prijzen in de wacht weten te slepen tijden nationale goochelcongressen voor zijn verschillende kindershows.

Zijn shows sluiten naadloos aan bij de gedachten, fantasieën en belevenissen van kinderen. Met deze betoverende kracht weet hij de aandacht van zijn jonge toeschouwers de gehele show vast te houden. Ze wanen zich in een magische wereld.

De Efteling in Kaatsheuvel, die Justin regelmatig inzet als ‘huisgoochelaar” tijdens de meest prachtige evenementen, heeft hem de eervolle naam “Justin de Verwonderaar” gegeven. De Efteling weet hiermee de totale lading van de kwaliteiten van goochelaar Justin Vliegenthart te dekken. Hij is namelijk één van de weinige professionele goochelaars, die zowel jong als oud weet te verwonderen. Voor dit bekende pretpark, waarin sprookjes en verwondering nog tot op de dag van vandaag de trigger zijn, heeft Justin twee seizoenen lang tijdens het Negen Pleinen Festijn zijn speciaal geproduceerde shows aan een groot publiek mogen laten zien.

De combinatie van professional magician en enorme kindervriend was ook de reden waarom het televisieprogramma ClubKids! (NET5) Justin vroeg om een aantal televisieuitzendingen een magisch impuls te geven.

Justin maakt kinderboeken visueel
Met zijn creatieve kijk op goochelen in combinatie met zijn liefde voor de fantasiewereld van kinderen, heeft Justin een speciale act “Magische Boeken vol Feest” ontwikkeld voor de kinderboekenweek. In deze show staat de magie van leesbeleving en leesmotivatie voorop en de nieuwste kinderboeken spelen een magische en soms mysterieuze hoofdrol.

 

*Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar,
kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.