10-02-2024

Optocht

Optocht

 

Op 10 februari gaat de “Boskoopse Carnavals Optocht” weer van start. De Krooshappers hopen dat hij minstens zo groot(lang) is als voorgaande jaren! Misschien overtreffen we dit jaar ons zelf!

DATUM

Zaterdag 10 Februari 2024

Locatie

Verzamelen oude veiling terrein
Dus wees alle van de partij!

Thema
Grenzeloos carnaval …

Aanvang

Vanaf 11:30 uur

Informatie

Route
Om 11:30 verzamelen we bij het oude veiling terrein van waar we om
12.15 uur vertrekken. De route van de optocht ziet er als volgt uit;
Middelburgseweg – Reijerskoop
Rond de klok van 14:00 uur komt de optocht over de Hefbrug en vervolgens gaat de optocht via de Zijde naar Parklaan waar deze ontbonden wordt.
Prijsuitreiking 16:30 uur Flora, Parklaan, Boskoop

Kikkerdril-Klasse
In 2014 is er gestart met de zogenaamde kikkerdril-klasse. Speciaal bedoeld voor de jonge aanwas van de Krooshappers. Kinderen tot 15 jaar kunnen zich als solo of als groep inschrijven via het inschrijfformulier

Reglement
Het doel van dit reglement is om de jaarlijkse Grote optocht van Boskoop een carnavalesk, veilig, ordentelijk en sportief verloop te geven. Een doelstelling waarbij zowel deelnemers als toeschouwers welvaren. Deze doelstelling kan niet door dit reglement worden gewaarborgd, maar alleen door de naleving ervan door de deelnemers. Voor meer informaite kun je terecht op de reglement-pagina.

Verzekering
De reguliere verzekering van trekkers vergoeden niet de schade als er iets tijdens de optocht gebeurd.
Hiervoor is een extra verzekering nodig. Dit moet iedere groep zelf regelen.

Let op!! Voor alle voertuigen in de optocht geldt dat de verzekering eist dat het voertuig geschikt is om op de weg te rijden. Bij sommige trekkers die veel op de weg rijden (bijvoorbeeld van loonwerkers) zit de optocht verzekering al in de reguliere verzekering. Check dus eerst even de eigen trekkerverzekering!

Bekijk de voorgande edities van de optocht;

Optocht 2019

Optocht 2018

Optocht 2017

Optocht 2016

Optocht 2015

Optocht 2014