18-02-2023

Optochtbal

Optochtbal

Midden in het Carnavalsweekend en na de optocht het altijd oer gezellige optochtbal. Lekker blijven hangen na de optocht en prijsuitreiking om weer een te gekke avond te gaan beleven!

DATUM

Zaterdag 18 Februari 2023

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 21:11 uur

Hard 2 Get

Hard2Get bestaat uit vijf zeer muzikale jongens met ieder een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af!

Hard2Get is Poppy, Blues en Ruig. Tatoeages, satijnen bloesjes en highlights in de haren. “It’s My Life” so “Shut Up + Dance” and let me “Lose My Mind!!

Een show met ons is Opwinding, Overgave en Ontlading. Hitjes in je oren, special fx’s in je gezicht en 5 jongemannen in je hart! – It’s never 2 Late 2 Party! 

Vanaf 16 jaar ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18 jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kanttekening worden gemaakt bij je naam*.

Entree: €15,- kaarten (via de app of aan de deur)
Leeftijd: 16+

 

Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

*Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar,
kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Volg Hard 2 Get op onderstaande socials;

Optochtbal in het verleden;

Optochtbal 2019

Optochtbal 2018

Optochtbal 2016

Optochtbal 2015