10-02-2024

Optochtbal

Optochtbal

Midden in het Carnavalsweekend en na de optocht het altijd oer gezellige optochtbal. Lekker blijven hangen na de optocht en prijsuitreiking om weer een te gekke avond te gaan beleven!

DATUM

Zaterdag 10 Februari 2024

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 21:11 uur

NOAH

CHECK IN BIJ DE ULTIEME PARTY – MACHINE VOOR EEN ONVERGETELIJKE AVOND!

 Stap aan boord van onze fenomenale party-machine en laat je meevoeren op een opwindende reis door de grootste hits en foutste nummers van de afgelopen vijftig jaar. Met een gigantisch repertoire dat alle genres omvat, verpakken we ze in vette medleys die de dansvloer in vuur en vlam zetten. Maar daar houdt het niet op.

Bij NOAH draait alles om de totaalervaring. Onze show wordt ondersteund door adembenemende special FX die je zintuigen prikkelen en je naar een andere dimensie van plezier en vermaak brengen. Het feestgehalte is altijd torenhoog, waardoor we er samen met jou gegarandeerd een memorabele avond van maken. Onze passie voor feestvieren en het creëren van magische momenten is voelbaar in elke noot die we spelen. 

Waar wacht je nog op? Maak je klaar om je dansschoenen aan te trekken, je favoriete hits mee te zingen en je volledig over te geven aan de betoverende sfeer van NOAH. Sluit je aan bij de menigte van feestfanaten die al hebben ontdekt waarom onze party-machine de enige juiste keuze is voor een avond vol onvergetelijk plezier.

 Ontketen je innerlijke feestbeest met NOAH – de ultieme adrenaline kick van hits, medleys en een atmosfeer die je hart sneller doet kloppen.

JOIN THE PARTY REVOLUTION!

Vanaf 16 jaar ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18 jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kanttekening worden gemaakt bij je naam*.

Entree: €17,50 kaarten (via de app)
Leeftijd: 18+

 

Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

*Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar,
kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Volg NOAH op onderstaande socials;

Optochtbal in het verleden;

Optochtbal 2019

Optochtbal 2018

Optochtbal 2016

Optochtbal 2015