Feestavond
02-03-2019 Optochtbal

Optochtbal

Aanvang programma 21:11,

zaal blijft open na prijsuitreiking optocht
Toegang € 15,–
Leeftijd 16+ 
Voorverkoop via Krooshappers App ( januari 2019)

Party Criminals

Show, muzikaliteit en geniale humor in 1 concept op een avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / Belgie: Party Criminals.

Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt!

Als te gek niet gek genoeg is dan ben je echt toe aan de Party Criminals!

02 maart 2019

Optochtbal sluit direct aan op de prijsuitreiking.  Er is dan mogelijkheid om na de prijsuitreiking te blijven eten en gezellig te beginnen aan het optochtbal! 

Aanvang programma 21.11 uur

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het Optochtbal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 16 jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18 jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs voor 18+ bezoekers €15,00
Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Belangrijke informatie

PARTY CRIMINALS

Met hun unieke, frisse concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band! De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confetti-shooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten!

Meezingen en meespringen, een optreden van de Party Criminals moet je beleven!