12-02-2024

Bonte middag

Grenzeloos verliefd!

De  BONTE MIDDAG,
De middag die begint met en kopje koffie en een gezellig praatje en eindigt in een BONTfeest waarbij iedereen mee zingt en swingt op de echte carnavalskrakers.

Dat is de BONTE MIDDAG!
Herinnert u zich nog die geweldige maandagmiddag van vorig jaar?! Met optredens van de Baggerbeugels, de Donderkopjes en de Spetters en de bijzondere verrassende acts!
Voor iedereen die van een feestje houdt! Kom langs met je vriend, vriendin, buurvrouw, zoon, kleindochter, tennis of kaartmaatje.
En schuif gezellig aan!

Wij kunnen niet wachten..
We zien elkaar!
Alaaf! Het BONTE MIDDAG feest team!

DATUM

Maandag 12 Februari 2024

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 13:30 uur

Waar staat Bonte Middag voor? Kort gezegd wordt het een middag carnaval zoals toen, met carnavals krakers als Grote Bloemkolen, Kamerbreed tapijt, Bij ons staat op de keukendeur en vele andere meezingers. Gezellig met elkaar carnaval vieren, oud, jong en middelbare leeftijd, want carnaval is een feest voor en met iedereen. Nu denken jullie van zo’n middag hebben wij al op zondag, maar dan hebben jullie het mis, deze middag zal jullie verassen. Wij nodigen jullie dan ook graag uit om deze middag te bezoeken. Vraag  je vrienden van nu en vroeger bij elkaar en kom gezellig met elkaar een middag dansen, meezingen, polonaise  en  lachen. Het is een makkelijke manier om gezond te blijven wordt er gezegd en wij geloven dat.

Entree: €11,00