Feestavond
11-02-2018 Thema bal

Thema bal

Deze avond zal geheel in het teken staan van Clowntjes 44 (vieren) Feest

En we hopen dat jullie lekker in dit thema meegaan. Dus laat je fantasie de vrije loop. Dit jaar met medewerking van de de band “PPM” en natuurlijk de Hofkapel de Baggerbeugels en Dansgardes .

Dit jaar met de PPM Band!!!

Toegang € 15,–
Leeftijd 18+ (Jeuglidmaatschap heeft wel toegang)

11 februari 2018

Vanaf 21.11 uur

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het themabal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 18 jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs voor 18+ bezoekers €15,00
Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

Voorverkoop van tickets is beperkt en te bemachtigen vanaf januari in de Krooshappers App.

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Belangrijke informatie

PPM! 2016

PPM is de ideale band voor elke feesttent (of welk gezellig groot of gezellig klein feest ook). Als een kameleon kunnen we ons aanpassen aan publiek en omstandigheden.  De nieuwste hits, de beste (rock)classics en de meest hilarische feestmuziek komen in  sneltreinvaart voorbij. Hierbij zijn interactiviteit en performance sleutelwoorden. Het publiek kan ook actief meedoen middels requests/singalongs/dance along/etc. Alles onder het motto:  ‘Da’s gezellig!’ PPM is geen trendvolger maar een trendsetter. We kopiëren dus geen andere bands maar hebben een unieke eigen stijl die zich kenmerkt door kwaliteit/humor en zeer (zéér!) inventieve medleys.