Seizoen 1997-1998

Thema: “Uit de oude doos”

Prins Spaan – Hofdame Mariska

Prins & Hofdame

Prins Spaan

Willem van der Werf

Hofdame Mariska

Mariska Moerings

Even terug blikken…

De terugblik van prins Spaan en hofdame Mariska, ons carnavals jaar loopt alweer bijna ten einde. Wanneer u dit leest staan reeds een nieuwe prins en hofdame bijna voor de deur. Wij, prins Spaan en hofdame Mariska kunnen terugkijken op een bijzonàer geslaagd carnavalsjaar. Het carnaval, dat voor jong en oud weer vele gezellige uren heeft gebracht. Zelf hebben wij van iedere minuut genoten!!

’t Starfestival heeft veel indruk op ons gemaakt met zo veel mensen en goede artiesten. Wij zijn blij dat de problemen met bet vinden van een nieuwe locatie voor dit seizoen opgelost is.

Eén grote verkleedpartij was bet balmasqué met vele verschillende creaties. Een heel gezellige kindermiddag met de clown Johnny~ Mendola de domste clown van hier tot Afrika hebben wij beleefd. We genoten van de disco-avonden voor de jeugd en bet boerenbal met een fantastische band en veel publiek en onze eigen Baggerbeugels natuurlijk niet te vergeten die het hele carnaval zorgden voor de vrolijke noot. Bijzonder leuk was de 60+ middag met Eddie Christiani. Hier kwamen zelfs Jantje Smit en Sugar Lee Hooper nog even langs.

Op de avond “Tot de Bojum” konden wij ook nog even uit ons dak met alle Krooshappers in boerenkiel. En dan willen wij nog vermelden de grandioze optocbt waaraan door vele jongeren maanden hard gewerkt wordt. Een optocht die jaarlijks groeit in Boskoop en waar ze in bet zuiden jaloers op kunnen zijn. Wij wensen de nieuwe prins en hofdame veel succes en een grandioze tijd bij de Krooshappers. Wij vonden het de baan van bet jaar!!!!

Alaaf

Prins Spaan en Hofdame Mariska

Adjudant

Aad Vergeer

Raad van 11

Charl Boere
Fred van der Born
Ronald Hertog
Kees Hooduijn
Edward de Jong
Ton Klijn
Jos van der Maat
René Maertens
Jan Olieman
Fred Stolwijk
Nico de Vlaming

Jeugdprins ???

Martijn Moerings

Jeugdhofdame Kirsten

Kirsten Plugge