Seizoen 1996-1997

Thema: “Spelenderwijs”

Prins Nooitgedacht – Hofdame Evie

Prins & Hofdame

Prins Nooitgedacht

Kees Vermeulen

Hofdame Evie

Evie Grootendorst

Even terug blikken…

Prins Nooit Gedacht en Hofdame Evie kijken terug
Prinsenbal De spanning stijgt … maar slaat om naar veel plezier en gezelligheid.
Starfestival Wat een fantastische ervaring om vanaf het podium de grole zaal vol enthousiaste mensen te zien. Vooral het optreden van de artiesten zorgde voor een geweldige sfeer. We vonden het een hele eer om tijdens het Starfestival een kardieler aan Pastoor Krempel te mogen uitreiken.
Discocarnaval Prins Doorloper en Page Carolien, wij waren erg blij en verrast hen te zien!! Jeugd is de toekomst.
Kindercarnaval Met een overweldigende opkomst hebben we een schitterende middag gehad, waarbij de Donderkopjes alweer een geweldig optreden hebben verzorgd.
Jeanscarnaval Op deze avond zorgde het schuimkanon voor een wonderbaarlijke gedaanteverwisseling van eenieder. We genoten van deze heerlijke bende; we kwamen opgefrisd thuis na dit schuimbad.
Balmasqué Verbazingwekkend hoe iedereen zich weer onher-kenbaar kon maken in de meest geweldige creaties. Nog onze complimenten hiervoor!
Optocht en kroegentocht Heerlijk zonnig weer, veel schitterende karren, heel veel belangstelling langs de route en daarna de kroegen af voor een dorsltessend biertje.
Boerenbal Op klompen en in een boeren-kiel, ben je Krooshapper in hart en ziel!
Clownsbal Iedereen met Nooit gedocht!! een rode neus en een clownspak, zo gingen we met z’n allen uit ons dak …
60+ carnaval Dorus deed de harten sneller kloppen en we schuifelden de polonaise. Voor ons was dit één van de hoogtepunten van het carnaval.
Tot de bojum Na alle inspannende maar vooral gezellige dagen, was het voor velen een hele prestatie om de bojum in zicht te krijgen.
Themabal Met Nederland-België scoorde Nederland het meest, dus hebben we tot in de kleine uurtjes doorgefeest.

Terugkijkend hebben we een geweldig carnavalsjaar beleefd en daarom willen we iedereen hartelijk danken voor zijn/haar inzet! Op alle avonden was de opkomst boven verwachting, wat eens te meer bewijst dat de carnavalsvereniging de Krooshappers een bijzondere plaats in Boskoop inneemt. Wij wensen de nieuwe PRINS en HOFDAME net zo’n fantastisch carnavalsjaar toe als wij hebben gehad.

Adjudant

Aad Vergeer

Raad van 11

Fred van der Born
Ronald Hertog
Kees Hooduijn
Edward de Jong
Ton Klijn
Jos van der Maat
René Maertens
Jan Olieman
Fred Stolwijk
Nico de Vlaming
Johan Vurens

Jeugdprins Doorloper

????

Jeugdhofdame Carolien

Carolien