31-1-2021 door Krooshappers

Boerenkool Drive Thru

Als je aan carnaval denkt, dan denk je ook aan… boerenkool eten!!! Vol trots kunnen wij jullie vertellen dat het ons is gelukt om samen met onze vrienden van Dufais een Boerenkool Drive-Thru te organiseren! Zo hoeven jullie je favoriete feestmaal niet te missen.

Nadat je Krooshapper tv hebt gekeken, kun je gezellig langskomen om je portie boerenkool te halen. Ook voor de kleinste feestneuzen onder ons hebben wij een heerlijke maaltijd gemaakt.

De drive-thru is al een beleving op zich! Hij is volledig in Krooshapperstijl ingericht, voor het echte carnavalsgevoel. Eenmaal thuis kun je dat gevoel vasthouden door, al luisterend naar de Krooshappersradio, te genieten van je vertrouwde portie boerenkool.

Die carnavals-experience wil jij toch ook? Bestel jouw portie vanaf 5 februari in de Krooshappers App. Tot dan en alaaaaf!!

Het menu:

  • Portie boerenkool; Dit traditionele carnavalsgerecht wordt met liefde bereidt en is heerlijk op smaak gebracht met stukjes gebakken spek roomboter en mosterd.  Natuurlijk zit er ook een groot stuk  sappige worst bij en apart een bakje met jus en appelmoes. En dat alles voor de prijs van € 6,50 p.p. max. 8 portie’s per bestelling
  • Kidsmenu; voor de kleine carnaval vierder hebben we een compleet kindermenu samengesteld en het bestaat uit twee broodjes, één broodje met worst en het andere broodje een frikandel, een pakje drinken en een toetje. Natuurlijk ontbreken de mayonaise en ketchup niet. Ook bevat het menu een kleine verrassing! Ook dit menu kost € 6,50 p.p.
 
Hoe werkt het:
  • Via de app bestel je een portie boerenkool en/of een kidsmenu in het beschikbare tijdvak. LET OP DIT KAN TOT DONDERDAG 11-2 20.00 uur!
  • Zaterdag 13 februari kom je jouw bestelling afhalen in het door jouw gekozen tijdvak met een GEPRINTE ORDERBEVESTIGING
In het kort:
Boerenkool Drive Thru zaterdag 13 februari
Doorrijstraat Plantariumgebouw (ITC-terrein) Italiëlaan 4 Hazerswoude-Dorp
BELANGRIJK: NEEM EEN GEPRINTE ORDERBEVESTIGING MEE!!!!
Bestellen doe je via de Krooshappers App vanaf 5 februari as.