28-02-2019 door De Raad van 11

Springen met de Raad van 11

Dat de Raad van 11 van De Krooshappers bijzondere mannen zijn dat weten we maar al te goed. Altijd in voor een lolletje en altijd paraat tijdens de feestavonden. Een lang gekoesterde wens van deze heren was om een single op te nemen. Na één van de Raad van 11 vergaderingen (ja ja ze doen ook serieuze zaken) werd er besloten op dit seizoen toch maar wat te gaan ondernemen. Al snel werd duidelijk dat het niet te moeilijk moest zijn, want zingen is niet hun sterkste kant. Er werd een goede studio opgezocht ,één waarvan ze dachten die kan nog wat van ons maken.

26 Januari 2019 was het eindelijk dan zover. Helaas niet helemaal compleet, maar de meeste nachtegaaltjes waren er. Half negen moest er verzameld worden in het Krosarium, een abnormale tijd. Gelukkig was er koffie met gebak! De koffie en gebak smaakte heerlijk maar werd snel ingeruild voor een koud biertje. Met drank meer klank was toen nog het motto. Na deze koele stemverbeteraar werd er snel nog een kratje meegenomen voor onderweg (je weet het maar nooit met files ed.)

In de studio

Aangekomen in de studio werden ze als echte artiesten onthaald. Een bakkie koffie en een koekje. De teksten werden nog snel even doorgenomen en tussendoor maakte de studioeigenaar en producer kennis met wat Boskoopse gewoontes. Al snel merkte hij dat het een zware klus ging worden om hier een normaal nummer van te maken. Toen kwam zijn lumineuze idee, iemand moest het voorzingen…. Gelukkig was er 1 moetwillig bereid gevonden om deze klus op zich te nemen. Toen dit na een goed kwartier gelukt was (niet alles ging in 1 keer goed) mocht eindelijk de rest de studio in. Een hoop onzin tussendoor een polonaise door de studio en anderhalf uur later was het nummer klaar. Na afloop van de opnames hebben we in de studio nog gezellig een klein biertje gedronken om onze nr 1 hit te vieren (ja de mannen zetten hoog in) Uiteindelijk vertrokken we weer richting Kwakveen met een goed gevoel. Onze cameraman Fred heeft de nodige shots gemaakt voor de clip en die mag er uiteraard ook wezen.  Voor de liefhebbers en super fans, ons nummer is nog steeds te streamen op iTunes en Spotify.

Media

Download onze single op iTunes

Beluister onze single op spotify en voeg em toe aan je favoriete playlist

Bekijk onze videoclip

Wil je meezingen? Bekijk hier de tekst