Miniatuuroptocht Boskoop

Miniatuuroptocht Boskoop

 

Ben jij een fanatieke LEGO® bouwer en hou je ook nog eens van carnaval? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf komend seizoen starten we met een miniatuuroptocht, een optocht gebouwd met behulp van LEGO® bouwstenen. Iedereen kan mee doen van jong tot oud. 

Opnamedag Studio Alphen

Zaterdag 5 Februari 2022

Locatie Opname

Krosarium

 

Aanvang

Besloten opnames, over de prijsuitreiking volgt nog meer info

Informatie

Het doel van deze miniatuuroptocht is om op een creatieve manier naast de bestaande carnavalsoptocht een optocht te realiseren gebouwd met behulp van LEGO® bouwstenen. We geven bouwers van alle leeftijden de mogelijkheid om hun eigen creatie aan te melden voor onze digitale optocht door een virtueel Kwakveen.

Door aanmelding en inleveren van de creatie dingt men mee naar mooie prijzen en wordt de creatie tevens vastgelegd in een professionele film.

We dagen eenieder uit om een mooie creatie van LEGO® te maken en aan te melden voor de door de Krooshappers georganiseerde miniatuur optocht!

Mooie bouwsels en creaties staan dan ook centraal!

Leeftijdsgroepen
– t/m 12 jaar
– 13 tot 18 jaar
– 18+

Reglement
Het doel van dit reglement is om de kleine grote optocht van Boskoop een carnavalesk, veilig, ordentelijk en sportief verloop te geven. Hierin vind je allerlei informatie over de opname dag, afmetingen en nog veel meer!  Reglement Miniatuuroptocht Boskoop

Inschrijven kan vanaf medio oktober 2021

Volg Miniatuuroptocht Boskoop op onderstaande socials;