Seizoen 2018-2019

Thema: “Kwakveen niet te filmen”

Prins Hop – Hofdames Milou & Karlijn

Prins & Hofdames

Prins Hop

Bob Garstman

Hofdame Milou

Milou Schoonwater

Hofdame Karlijn

Karlijn van Elswijk

Even kennis maken…

Hoi ik ben Bob en ik ben 31 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam maar woon zolang ik me kan herinneren in Boskoop. Mijn passie voor het werk in de horeca is begonnen bij het sportcafé. Hierna ben ik gaan werken bij Flora waar ik mijn hofdames leerden kennen. Na drie jaar begon ik een nieuwe uitdaging bij de Waag in Leiden. Momenteel ben ik werkzaam als commercieel afgevaardigde bij brouwerij Duvel Moortgat, ik heb van mijn hobby nu echt mijn werk gemaakt: bier.
Rond mijn 18e vierde ik voor het eerst carnaval en heb sinds dien geen jaar meer overgeslagen. Ook dit jaar gaan we een feest maken die zijn weerga niet kent.

Ik ben Milou Schoonwater, 26 jaar en sinds kort werkzaam bij Edelman in Reeuwijk op de Sales Support afdeling. Als klein meisje van Leidse ouders op mijn derde verhuist naar Hazerswoude. Daar een echte dorper geworden met zaterdagen op de voetbal, in Stek, op de schuurfeesten en in de Mug. 7 jaar gewerkt tijdens carnaval in onder andere de bruine kroeg in de Rosariumzaal, de dinsdagavonden naar Rooi en de afzakkertjes wanneer alleen de harde kern nog over was, ben ik besmet geraakt met het carnavalsvirus. Samen met onder andere prins Hop en hofdame Karlijn heb ik met heel veel plezier de biertjes getapt. Ook ik keek ieder jaar weer uit naar carnaval. De optocht? Die heb ik alleen van achter het raam in het Flora gezien. Maar daar gaan we dit jaar gelijk eens goed verandering in brengen! Het gaat een groot feest worden dit jaar!

Mijn naam is Karlijn van Elswijk en ik ben 25 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Boskoop.
Ik heb pedagogiek gestudeerd en werk nu in de Jeugdzorg in Den-Haag. In de weekenden werk ik bij Flora. Daar heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met carnaval. Al heel wat jaar werk ik met carnaval achter de bar. Het tappen van bier, het bakken van kroketten en het schoon vegen van de zaal, ik deed dit altijd met plezier. Vooral wanneer ik kon werken met prins Hop en hofdame Milou. Hard werken, lachen gieren en brullen. Nooit gedacht dat ik zelf carnaval zou gaan vieren, laat staan als hofdame. Ik heb er zin in!

Adjudant

Erik Verlaan

Raad van 11

Walter Been
Ruud van den Berg
Ruben Captein
Arjan Hoogendoorn
Jeroen Koster
Fabian van der Laan
Jacco Rhijnsburger
Peter Straver
Iwan Vervoort
Jeroen van der Weide

Jeugdprins Draak

Daan van Eijk

Jeugdhofdames Fenne & Sara

Fenne en Sara Stolker

Ons jaar in beeld

Promo Prinsenbal 2018 (AudioVisueelBoskoop)

Prinsenbal 2018 (AudioVisueelBoskoop)

Boskoop heeft nieuwe Prins Carnaval (Studio Alphen)

Sensation Green (Audiovisueel Boskoop)

Discocarnaval (Audiovisueel Boskoop)

Jeanscarnaval (Audiovisueel Boskoop)

Sleuteloverdracht Kwakveen (Audiovisueel Boskoop)

Balmasqué (Audiovisueel Boskoop)

Live uitzending Optocht (Sudio Alphen)

Prijsuitreiking en Optochtbal (Audiovisueel Boskoop)

Volg onze Facebook pagina