31-1-2021 door Krooshappers

Interactieve QR-optocht

Het carnavalsweekend ziet er dit jaar heel anders uit. Om toch de gezelligheid te ervaren, kun je van 6 tot en met 14 februari 2021 met het hele gezin Op-Tocht ;). Volg samen de route door het dorp en ga op zoek naar posters met QR-codes.

De route start bij het pand van de dorpsraad (naast Koetsier) en wordt aangegeven met pijlen. Onderweg scan je de 20 QR-codes en kun je allerlei leuke opdrachtjes doen. Met een van de opdrachten zijn leuke prijzen te winnen! Deze zijn te zien bij het startpunt van de optocht.

Doen jullie ook mee? Deze interactieve Op-Tocht is geschikt voor jong en oud, maar vooral voor kinderen tot 13 jaar. Een leuke tocht voor het hele gezin!

Hoe werkt het?

Zorg voor een telefoon met internet die QR-codes kan scannen. Dit kan automatisch ingesteld zijn als je foto’s maakt, maar je kunt ook een app downloaden.

IPhone: QR reader for iPhone
Android: QR reader for Android

Download het antwoordformulier (je kunt de Op-Tocht ook zonder antwoordformulier lopen), trek je mooiste carnavalskleren aan en ga naar het startpunt (het pand van de dorpsraad naast Koetsier). Vanaf daar volg je de pijlen en ga je op zoek naar posters met QR codes (dit zijn er in totaal 20). Je scant de code en voert de opdracht uit. Wanneer dit is gelukt, loop je verder en zoek je de volgende QR code. Let tijdens de Op-Tocht wel op de bekende maatregelen van het RIVM. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Prijzen

Bij het startpunt zijn mooie prijzen te zien. Maak hier kans op door het antwoordformulier na afloop in te leveren naast het Keldertje (in de ton) of door een filmpje te maken van één van de opdrachten (je ziet vanzelf welke dit is). Het filmpje kun je uploaden op de Facebookpagina ‘https://www.facebook.com/qrkooshappers’. Veel plezier!

Antwoorden formulier QR-optocht (jpg)