Feestavond
10-11-2018 Prinsenbal

Prinsenbal

Wie o wie wordt de 45e Prins van Kwakveen?? En wie worden zijn Hofdames??

Flora Boskoop. Entree 15 euro kaarten zijn verkrijgbaar via de app of anders aan de deur.

10 november 2018

Onthulling van de 45e Prins en Hofdame(s)

Vanaf 21:00 uur Flora Boskoop

 

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het prinsenbal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 18  jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs voor 18+ bezoekers €15,00
Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

Voor deze avond is er geen voorverkoop.

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Jackfire

Jackfire. Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Questions?