Feestavond
11-11-2017 Prinsenbal

Prinsenbal

Wie o wie wordt de 44 Prins van Kwakveen?? En wie worden zijn Hofdames??

De 11de van 11de gaan we het allemaal meemaken! Maar we doen het helemaal anders. De onthulling zal plaatsvinden op het Raadhuisplein in Boskoop. Vanaf 20:00 uur is het plein voor iedereen toegankelijk. Rond 20:44 uur zullen we onze nieuwe Prins en Hofdames op spectaculaire wijze gaan onthullen. Komt allen!! 

En wie daarna nog zin heeft komt gezellig feesten in Flora Boskoop. Entree 15 euro kaarten zijn verkrijgbaar via de app of anders aan de deur.

11 november 2017

Dit jaar met een spectaculaire onthulling van de 44e Prins met zijn Hofdames.

Vanaf 20.00 uur Raadhuisplein 1 Boskoop. Waar de onthulling zal gaan plaatsvinden.

Vanaf 21:30 uur Flora Boskoop

 

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het prinsenbal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 18  jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs voor 18+ bezoekers €15,00
Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

Voor deze avond is er geen voorverkoop.

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Broadway Online

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.
Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband Broadway kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.
Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!
Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit steeds weer blijken. Dus komt dat zien!

Questions?