Feestavond
02-03-2018 Optocht 2019

Optocht

Op zaterdag 2 Maart gaat de “Boskoopse Carnavals Optocht” weer van start. De Krooshappers hopen dat hij minstens zo groot(lang) is als voorgaande jaren! Misschien overtreffen we dit jaar ons zelf!

De route:
Verzamelen oude veiling terrein 12.00 uur
Vertrek 12.30 uur
Middelburgseweg – Reijerskoop – Hefbrug – Zijde – Ontbinden op Parklaan

Zaterdag 02 Maart 2019

gaat de “Boskoopse Carnavals Optocht” weer van start. De Krooshappers hopen dat hij minstens zo groot(lang) is als voorgaande jaren! Misschien overtreffen we dit jaar ons zelf!

Vanaf 12.00

 

Boskoop, Reijerskoop + Zijde

Kikkerdril-Klasse
In 2014 is er gestart met de zogenaamde kikkerdril-klasse. Speciaal bedoeld voor de jonge aanwas van de Krooshappers. Kinderen tot 15 jaar kunnen zich als solo of als groep inschrijven via het inschrijf formulier elders op deze site.

 

Reglement optocht Krooshappers te Boskoop

Het doel van dit reglement is om de jaarlijkse Grote optocht van Boskoop een carnavalesk, veilig, ordentelijk en sportief verloop te geven. Een doelstelling waarbij zowel deelnemers als toeschouwers welvaren. Deze doelstelling kan niet door dit reglement worden gewaarborgd, maar alleen door de naleving ervan door de deelnemers.

Meer informatie

De reguliere verzekering van trekkers vergoeden niet de schade als er iets tijdens de optocht gebeurd. Hiervoor is een extra verzekering nodig. Dit moet iedere groep zelf regelen.
  Let op:
– voor alle voertuigen in de optocht geldt dat de verzekering eist dat het voertuig geschikt is om op de weg te rijden.
– bij sommige trekkers die veel op de weg rijden (bijvoorbeeld van loonwerkers) zit de optocht verzekering al in de reguliere verzekering.
Check dus eerst even de eigen trekkerverzekering !

Aanmelden

Schrijf hier uw kar in

Uitslagen

van voorgaande jaren