Feestavond
23-02-2019 Jeans carnaval

Jeans Carnaval

Voor de jeugd vanaf 16 jaar wordt in spijkerbroek het carnaval pas echt gevierd. Met DJ, “De Baggerbeugels” en dansmariekes is dit een ontzettend gezellig feest waar veel Krooshappers al een voorproefje nemen op het echte carnavalsweekend.

Dit jaar met STARSTRUCK

Aanvang 22:30 uur. 
Toegang € 12,50 aan de deur
Toegang € 10,00 voorverkoop via de app

23 februari 2019

is het weer zover, de Jeans carnaval, lekker in je spijkerbroek los gaan en je voorbereiden op het ECHTE carnavalsweekend dat voor de boeg ligt.

Vanaf 22.30

zijn de deuren geopend en zijn jullie alle welkom op lekker in de stemming te komen voor alweer HET CARNAVALS SPEKTAKEL VAN 2018!

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het jeanscarnaval daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 16 jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18 jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs aan de deur €12,50
Toegangsprijs voorverkoop via de app €10,00

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Rave van Fortuin - Promo

Stel je voor…
Jouw drie favoriete muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden!
Vanaf 2018 gaan deze kings of entertainment het podium op met waanzinnige remixen van de grootste hits uit de jaren 90, de zeroes en het hete heden. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel!
Are you ready to get STARSTRUCK?