Feestavond
03-03-2019 Familiebal

Familiebal

De toegangsprijs is aangepast zodat iedereen kan schitteren, volwassenen betalen 5 euro en kinderen 2,50 euro. Leden hebben natuurlijk gratis entree.

Circus Meerfout is geboekt als speciale act  en DJ Ricardo zal tijdens de middag weer zorgen voor een super disco zodat we ook lekker kunnen dansen en feesten!

De Dansmariekes treden op met fantastische dansen en de Baggerbeugels spelen gezellige carnavalsliedjes voor tijdens de polonaise!

Kortom, het wordt weer een middag die jullie niet mogen missen!

Zaal open om 13.00 uur, start officiele programma om 13.30 uur. Einde middag om 16.00 uur.

Toegang:
Kinderen 2,50 euro
Volwassenen 5,– euro

 

Circus Meerfout

3 maart 2019

het wordt weer een middag die jullie niet mogen missen!

Zaal open om 13.00 uur,

start officiele programma om 13.30 uur. Einde middag om 16.00 uur.

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag de familiebal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Voor iedereen

Een super gezellige middag voor jong en oud om als vrienden en familie nader tot elkaar te komen tijdens de carnaval

Voor kinderen €2,50
Voor volwassenen €5,00

Circus Meerfout

Met een knipoog naar het klassieke circus zult u in deze voorstelling kennis maken met meerdere “foute” artiesten die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen. Dit zorgt voor een komisch en afwisselend schouwspel. Deze unieke familievoorstelling, waarbij de interactie met het publiek voorop staat, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts.
 
In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling. Met: vingervlugge Magic Mike, acrobatenduo Heinrich & Viktor, de alles wetende Mentalist, Nederlands vrolijkste jongleerduo Berl & Huub, de ultra “aantrekkelijke” diaboloman Don Guan en ’s werelds oudste koorddanser meneer Vermeulen.
 
Komt dat zien!

Questions?