Feestavond
23-02-2019 Disco carnaval

Disco Carnaval

Het discocarnaval is een leuke carnavalsavond voor de jeugd van groep 5 tot en met groep 8, waarbij op de tonen van “De Baggerbeugels” en DJ Ricardo, carnaval wordt gevierd in een aangepaste stijl. Uiteraard zijn ook de dansmariekes present. Tijdens deze avond worden de Jeugdprins en Jeugdhofdame onthuld! Wie o wie komen er onder de kikkerkop vandaan??? De commissie heeft gekozen voor het thema “GLOW” dus trek je felle neon broek en shirt maar aan en kom gezellig feesten bij ons!

Dus… zit je in groep 5,6, 7 of 8, trommel  al je vrienden en vriendinnen op en kom gezellig naar discocarnaval. Dit jaar speciale “chill-ruimte” voor ouders.

Aanvang 19.00 uur – 21.30 uur
Toegang is GRATIS!

23 februari 2019

is het weer zover, de Disco carnaval, lekker in je disco outfit los gaan en je voorbereiden op het ECHTE carnavalsweekend dat voor de boeg ligt.

Vanaf 19.00

zijn de deuren geopend en zijn jullie alle welkom op lekker in de stemming te komen voor alweer HET CARNAVALS SPEKTAKEL VAN 2018!

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het discocarnaval daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8

waarbij op de tonen van “De Baggerbeugels” en DJ Ricardo, carnaval wordt gevierd in een aangepaste stijl. Uiteraard zijn ook de dansmariekes present.

De toegang voor deze avond is GRATIS!

 

Dicocarnaval