Feestavond
09-02-2018 Bal Masque

Bal Masque

(VERKLEDEN VERPLICHT)

Aanvang 21:11 uur
Let op de jury jureert tot 22.00 uur dus wees op tijd als je in de prijzen wilt vallen!
Toegang € 15,–
Leeftijd 18+ (Jeuglidmaatschap heeft wel toegang)

Proost

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit heden en verleden. Avond na avond brengt PROOST! een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en vlammen je om de oren vliegen!!

9 februari 2018

Een bonte start van het echte weekend. De kleuren, creaties, ideëen, sfeer, spektakels e.d. die daar tentoon gespreid worden, zijn in het carnavalszuiden nergens te vinden. Voor velen is het het voorproefje voor de optocht. Zeker is, dat het een lust voor het oog is om daarbij te mogen zijn. Uiteraard wordt er dan van jezelf ook wat verwacht.

Vanaf 21.11

Let op de jury jureert tot 22.00 uur dus wees op tijd als je in de prijzen wilt vallen!

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop

is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het balmasqué daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

Vanaf 18 jaar

ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam.

Toegangsprijs voor 18+ bezoekers €15,00
Met jeugdlidmaatschap wel toe.

Voorverkoop van tickets is beperkt en te bemachtigen vanaf januari via onze Krooshappers App.

Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar, kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Proost teaser

PROOST! bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn! Wij staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is! Zie je het publiek springen, dansen en zingen? 

Dan weet je zeker dat PROOST! IN THE HOUSE IS!!!