27-02-2022

Themabal

Themabal

 

Deze avond zal geheel in het teken staan van ons thema Kleurrijk
En we hopen dat jullie lekker in dit thema meegaan. Dus laat je fantasie de vrije loop.
Dit jaar met medewerking van de de band “Fragment” en natuurlijk de Hofkapel de Baggerbeugels en Dansgardes.

Voorverkoop van tickets is beperkt en te bemachtigen
vanaf januari in de Krooshappers App.

DATUM

Zondag 27 Februari 2022

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 21:11 uur

Staal met Glazen

Staal met Glazen is al zo’n 20 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige vriendengroep voor een avond om nooit te vergeten. Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme. Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, vier bewegelijke blazers, drum en bas gaat het publiek telkens weer met de voetjes van de vloer. Op verrassende en originele wijze brengt Staal met Glazen covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek om lekker bij uit volle borst mee te zingen. De band voelt zich overal thuis.. Dus ook bij de Krooshappers!

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! Bekijk hier de foto’s van de band.

Fragment slaat aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Dave Marriner (zanger/drummer/entertainer) en Jono Fosh (gitaar en zang) maken er samen met Jeroen ’t Gilde (basgitaar, toetsen en zang) altijd een onvergetelijke show van.

 

Vanaf 18 jaar ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18 jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam*.
Leeftijd: 18+
Entree:
 €15,-

Jeuglidmaatschap heeft wel toegang

*Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar,
kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.