23-02-2020

Justin Vliegenthart

Justin Vliegenthart

Met verwondering en betovering neemt Justin Vliegenthart de kinderen mee in een wereld vol fantasie
Als geen ander weet kindergoochelaar Justin Vliegenthart, hoe hij kinderen mee kan nemen op een ontdekkingsreis vol van fantasie en magie. Met een achtergrond als leerkracht en tevens directeur van basisscholen kan hij de belevingswereld van kinderen heel goed inschatten en triggeren. Het is dan ook zeker logisch dat hij één van de beste kindergoochelaars is, Justin voelt wat er leeft en speelt en kan daardoor de fantasiewereld en gedachtengang van kinderen betoveren.Zijn vakgebied naast goochelen gebruikt hij dan ook om nieuwe shows te ontwikkelen. Een professionele kindershow, die de kinderen 50 minuten lang blijft boeien is Justin op het lijf geschreven. Hij heeft niet voor niets veel prijzen in de wacht weten te slepen tijden nationale goochelcongressen voor zijn verschillende kindershows.

Zijn shows sluiten naadloos aan bij de gedachten, fantasieën en belevenissen van kinderen. Met deze betoverende kracht weet hij de aandacht van zijn jonge toeschouwers de gehele show vast te houden. Ze wanen zich in een magische wereld. U heeft geen kind meer aan ze!

Benoemd tot “Justin de Verwonderaar” door de Efteling
De Efteling in Kaatsheuvel, die Justin regelmatig inzet als ‘huisgoochelaar” tijdens de meest prachtige evenementen, heeft hem de eervolle naam “Justin de Verwonderaar” gegeven. De Efteling weet hiermee de totale lading van de kwaliteiten van goochelaar Justin Vliegenthart te dekken. Hij is namelijk één van de weinige professionele goochelaars, die zowel jong als oud weet te verwonderen. Voor dit bekende pretpark, waarin sprookjes en verwondering nog tot op de dag van vandaag de trigger zijn, heeft Justin twee seizoenen lang tijdens het Negen Pleinen Festijn zijn speciaal geproduceerde shows aan een groot publiek mogen laten zien.

De combinatie van professional magician en enorme kindervriend was ook de reden waarom het televisieprogramma ClubKids! (NET5) Justin vroeg om een aantal televisieuitzendingen een magisch impuls te geven.

Justin maakt kinderboeken visueel
Met zijn creatieve kijk op goochelen in combinatie met zijn liefde voor de fantasiewereld van kinderen, heeft Justin een speciale act “Magische Boeken vol Feest” ontwikkeld voor de kinderboekenweek. In deze show staat de magie van leesbeleving en leesmotivatie voorop en de nieuwste kinderboeken spelen een magische en soms mysterieuze hoofdrol.

‘Magische Boeken vol Feest’ is een onvergetelijke belevenis voor de jonge generatie die aansluit bij het leesbeleidsplan van basisschoolleerlingen.

DATUM

Zondag 23 Februari 2020
Familiebal

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 13:00 uur

Volg Justin Vliegenthart op onderstaande socials;