13-11-2021

Prinsenbal

Prinsenbal

 

Wie o wie wordt de 46e Prins van Kwakveen?? En wie worden zijn Hofdames??

Flora Boskoop, Parklaan 4 Boskoop is de locatie waar we bijna alle evenementen organiseren en natuurlijk mag het prinsenbal daar niet aan onderbreken. Dus wees alle van de partij.

DATUM

Zaterdag 13 November 2021

Locatie

Flora Boskoop
Parklaan 4 Boskoop
Dus wees alle van de partij!

Aanvang

Vanaf 21:11 uur

Stoot

 

 

Stoot. De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben hun show volledig ingericht voor het bredere publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd volgens STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen, vormen samen een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. Je wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra je het podium nadert

Vanaf 18 jaar ben je welkom om dit spektakel met ons mee te vieren. Er wordt drank geschonken maar niet onder de 18jaar, mochten we er toch achter komen dat er door een minderjarige een alcoholische versnapering wordt genuttigd wordt deze per direct eruit gezet en zal er een kant tekening worden gemaakt bij je naam*.

Entree: €15,- kaarten (via de app of aan de deur)
Leeftijd: 18+

 Met jeugdlidmaatschap wel toegang.

*Als er een biertje wordt genuttigd door personen onder de 18 jaar,
kan daar een boete van € 1.360 voor worden opgelegd. Deze verhalen wij op de overtreder.

Volg Stoot op onderstaande socials;

Prinsenbal de voorgaande jaren;

Prinsenbal 2019

Prinsenbal 2018

Prinsenbal 2017

Prinsenbal 2016 

Prinsenbal 2015 

Prinsenbal 2014