13-10-2019

Das Schlagerfestijn 2019

Das Schlagerfestijn 2019

 

Zondag middag 13 oktober 2019 ist es zo weit, Das Schlagerfestijn keert zuruck. Dus haal deine lederhosen maar uit het vet, pütze de pullen maar auf und halt de maandag maar vrij! Met een gezonde dosis bier und braadworsten zullen we wieder een ouderwets gezellig feestje gaan maken met zijn allen. Met optredens van ondere andere Das Festteam, Die Geile Madeln, GAAAS!!!, Blaaskaken en niemand minder dan DJ King, beloofd het een super tolles mittag te worden!
Om 14:00 gaan Die Türen öffnen dus zorg dat je optijd bent!

Kaarten zijn te koop via de Krooshapper app, Primera (Boskoop), Theo’s Eethuis (Hazerzwoude-Dorp) en Happz (Reeuwijk).

Voorverkoop: €15
Aan de deur: €17,50

Voor het allerlaatste nieuws!

DATUM

Zondag 13 Oktober 2019

Locatie

Locatie Alfensvaart 11, Boskoop

Aanvang

14:00 uur Tür geöffnet

Das Festteam

Das Festteam, de spiksplinternieuwe partysensatie uit de Heimat. Een beetje ondeugend en gegarandeerd gezellig. Meermaals bekroond als beste partyakt van Duitsland.
Maximale feestgarantie met een uniek en innovatief repertoire met de grootste wereldhits in een kostelijke Duitse uitvoering. Jullie gaan beslist ‘los’ tijdens een optreden van deze beide feestbeesten.

Das Festteam op youtube

Die Geile Mädeln


De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze anno nu een echt schlager en Après-ski feest moeten bouwen!
Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants!
In rap tempo komen alle “Geilen” Schlager & Après-ski hits voorbij waaronder Viva Colonia, Schuhe an, Dikke titten, Schatzi, Siërra Madre en Atemlos. Maar natuurlijk mogen ook de echte hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde niet ontbreken!
Op verzoek zingen ze ook enkele “foute”Engelstalige Après-ski hits zoals Cotton eye Joe, Amarillo en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!

Die Geile Mädeln op youtube

GAAAS!!!

Met passie en enthousiasme komen deze drie doorgewinterde entertainers niet alleen voor de grootste hits uit Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en hits van nu in een verassende party- style. Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf.

GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!

Gaaas!!! op youtube